söndag 14 februari 2010

Måndag på söndag


Nu har helgen passerat. En helg man spenderade på att åka skidor i SkiDubais backe, sitta i väntrummet oss veterinären med hunden Molly, som skulle vaccineras och utanför 1824 Leipzigs som fäktmarschall för de allierade trupperna. Jag upplevde även Dubais shopping festival, man kan inte påstå att man upplevde någon festival känsla men nog så sparade man några kronor när man köpte ett micro sd kor för 190DHS (ca 380 kronor).

idag på jobbet lyckades jag med det omöjliga. Fick den förbannade koden att fungera! då hoppa de programmerarens bipolaritet till överdrivet positiv. Fjärtade regnbågar och grät enhörningar resten av arbetsdagen. Waqar som var "ansvarig" för projektet blev väldigt nöjd och bad ganska kvickt om ökad mängd funktioner som var mer utav bagateller. Det märktes att inte hade en aning vad jag hade gjort men han märkte att det fungerade så alla är nöjda.

Lasse är inte fullt så glad på Molly ikväll då hon har pinkat på golvet 2 gånger under samma kväll efter 2 kvälls promenader samt att hon har möjlighet att gå ut och göra det.

2 kommentarer:

  1. King of all hackers:-) Hur var backarna? Som Gustavsbacken eller?

    SvaraRadera
  2. Kalla tog OS guld:-)

    SvaraRadera